Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Σε πορνό βίντεο μπλεγμένη και κορυφαία ολυμπιονίκης


Από το βάθρο των ολυμπιονικών στο κρεβάτι ενός βίντεο πορνό βρέθηκε στα καλά καθούμενα η πανέμορφη Μπλάνκα Βλάσιτς, η κορυφαία πρωταθλήτρια από την Κροατία του άλματος εις ύψος.

Αυτό που της συνέβη μοιάζει με άσχημη φάρσα, καθώς η γνωστή αθλήτρια είδε ξαφνικά δημοσίευμα στο διαδίκτυο που την ήθελε να πρωταγωνιστεί σε μικρής διάρκειας βίντεο πορνό.

Η υπόθεση προκάλεσε σάλο στην Κροατία γιατί η αλήθεια είναι ότι η πρωταγωνίστρια του καυτού βίντεο μοιάζει πολύ με την Βλάσιτς, αλλά δεν είναι αυτή.

Η ίδια η ολυμπιονίκης διέψευσε τα πάντα, θυμίζοντας κατά κάποιο τρόπο αυτά που έλεγε στην αρχή και η Τζούλια Αλεξανδράτου στη χώρα μας. Μόνο που η Βλάσιτς δικαιώθηκε. Ο διαχειριστής του επίμαχου site παραδέχτηκε ότι τελικά δεν είναι αυτή στο βίντεο. Και απολογήθηκε στην ίδια, την οικογένειά της και όλους τους αναγνώστες.

Το ροζ βίντεο κυκλοφόρησε στο ίντερνετ και μοιάζει να έχει τραβηχτεί από κινητό τηλέφωνο. Κάποιος μάλιστα επιχείρησε να το πουλήσει στα κροατικά μέσα ενημέρωσης για 1.376 ευρώ, όμως δεν βρέθηκε κανείς να το αγοράσει.

Γεγονός είναι πάντως ότι η Μπλάνκα Βλάσιτς, αργυρή ολυμπιονίκης του Πεκίνου και παγκόσμια πρωταθλήτρια του Βερολίνου, θεωρείται από τις πιο ωραίες αθλήτριες του στίβου και προσέχει πάντα την εμφάνισή της, με σήμα - κατατεθέν τα άψογα βαμμένα νύχια της στα χρώματα της σημαίας της πατρίδας της....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου