Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Με το... εσώρουχο η Μενεγάκη στο πλατό


Με ένα φόρεμα που το μπούστο θα το ζήλευαν ακόμα και οι πιο «λαμπερές» βραδινές τουαλέτες μας είπε «καλημέρα» σήμερα η Ελένη Μενεγάκη! Βρε μήπως η ζέστη της Ταϊλάνδης την πείραξε και μπέρδεψε το πρωινό με το μεταμεσονύχτιο;

Τα πρόστυχα, τα μαύρα τα εσώρουχά σου -που τραγουδούσε ο Καρβέλας- ήρθαν στο μυαλό κάθε τηλεθεατή όσο η κάμερα έκανε κοντινό στην ξανθιά παρουσιάστρια.

Η εκπομπή, βέβαια, ξεκίνησε με έναν βαθύ αναστεναγμό που ακόμα αναρωτιόμαστε πού πήγαινε: «ααχ καλή σας μέρα», μας είπε η Ελενίτσα, καθισμένη μπροστά από το πάνελ της και αιφνιδίασε τους πάντες ρωτώντας «πώς τα περάσατε χθες το βράδυ;».


Τώρα αυτή η ερώτηση ήταν εισαγωγή για το θέμα με την πρεμιέρα του Γιάννη Πλούταρχου ή μήπως η παρουσιάστρια πέρασε καλά το βράδυ της Τετάρτης, οπότε σκέφτηκε να ρωτήσει κάτι ανάλογο τους συνεργάτες της;

Οι ίδιοι, πάντως, εξέφρασαν on air την έκπληξή τους.



Άβυσσος η ψυχή της Ελένης θα πείτε...

Αβυσσαλέο και το ντεκολτέ με τα λουλουδάκια, θα προσθέσουμε εμείς...



Κατά τα άλλα βέβαια, το φορεματάκι ήταν μέχρι τον αστράγαλο, με πιετούλες να ξεπροβάλλουν που και που, ενώ το look ολοκλήρωναν το παπουτσάκι με πάτο - φελό, γαλάζιες αποχρώσεις στα μάτια και ροζ κραγιονάκι.
Φυσικά, η εκπομπή είχε ντουετάκι με τον Μουτσινά στο «μη μου μιλάς για καλοκαίρια». Μάλιστα, ο Μουτσινάς κοιτούσε την Ελένη στα... μάτια, στο μπούστο δηλαδή, για να εισπράξει την ατάκα «με κοιτάς προκλητικά και θα δημιουργήσεις θέμα... κοίτα από εκεί!».

«Ο κόσμος από το σπίτι βλέπει τα κοντινά σου, εγώ να σας πω ότι την βλέπω 4 πόντους πιο κοντά», ήταν η απάντηση του συνεργάτη της!


Πόσο θέμα να γίνει πια αυτό το μπούστο;

Και μόνο που το στήθος κοντεύει να... ξεχειλίσει είναι θέμα από μόνο του!

1 σχόλιο: