Τρίτη 13 Απριλίου 2010

«Είναι ντροπή να υπάρχει το Greek Idol. H επιτροπή είναι γελοία»


Ο Ηλίας Ψινάκης ξαναχτύπησε, δίνοντας πρόσφατα συνέντευξη στο ένθετο «ΟΛΑ» στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Ο διάσημος μάνατζερ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στον 3ο κύκλο του «Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο», στη φετινή του συνεργασία με την Ευγενία Μανωλίδου αλλά και στον σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη. Επιπλέον, μίλησε και για τα υπόλοιπα talent show της σεζόν, αλλά και την πολυσυζητημένη αποχώρηση Καρβέλα, καθώς και τη συμμετοχή του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιου στο «Dancing with the Stars». Τέλος, δεν δίστασε να σχολιάσει και το ροζ DVD της Τζούλιας!

«Το καλύτερό μου είναι να είμαι με τον Περρή όπου και να 'μαι», ομολόγησε ο δυναμικός Ηλίας και συνέχισε λέγοντας πως το «Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο» δεν είναι μία εκπομπή του «γούστου του». Δίνοντας τη δική του απάντηση στις φήμες που τον θέλουν στα μαχαίρια με την Ευγενία Μανωλίδου λόγω της φετινής τους συνεργασίας στο talent show, ο διάσημος μάνατζερ είπε: «Είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι. Έχουμε άλλου είδους χιούμορ και τελείως διαφορετική προσέγγιση, σκεπτικό και αντίληψη των ταλέντων που συμμετέχουν στην εκπομπή». Επιπλέον, ο Ηλίας μίλησε και για τη «φόρα» της συναδέρφου του στην κριτική λέγοντας: «Πρέπει να σέβεσαι το συνεργάτη σου και να τον υπερασπίζεσαι ό,τι κι αν είναι. Και ο Περρής και εγώ είμαστε πάρα πολύ συγκρατημένοι για να μην της κόψουμε τη φόρα. (..) Το δύσκολο είναι όταν πάρει αυτός μπρος και αντιληφθείς κάτι που δεν σου αρέσει, τότε πρέπει να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Το αντίθετο είναι άνανδρο».

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως οι δυο τους δεν θα μπορούσαν να είναι φίλοι εκτός πλατό, ενώ αναφέρθηκε και στην αρνητική παρέμβαση του συζύγου της Ευγενίας, Άδωνι Γεωργιάδη, όταν ο μάνατζερ θέλησε να κατέβει υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ στις περασμένες εκλογές, του οποίου βουλευτής είναι ο πρώτος. «Δεν με ενόχλησε, απλώς το βρήκα ανασφαλές εκ μέρους του. Να "ρίξει" το κόμμα του για το "ποιος την έχει μεγαλύτερη". Εγώ ή αυτός…Κάτσε, μωρή, κάτω. Γελοία! Πατσαβούρα της Βέρμαχτ. (...) Εγώ καινούριο κόσμο θα τους έφερνα. Κι από ό,τι έμαθα από άλλους βουλευτές στο κόμμα, φοβήθηκε μην του κλέψω τη δημοσιότητα».

Παρόλο που δεν του είχε γίνει κάποια επίσημη πρόταση να συμμετάσχει στο «Greek Idol», ο Ηλίας παραδέχτηκε πως το είχε συζητήσει αρκετές φορές με τον Νίκο Καρβέλα, αφού ο τελευταίος τού είχε προτείνει να συνεργαστούν στο talent show του Alpha. Βέβαια, μετά την αποχώρηση Καρβέλα, ο μάνατζερ αποφάσισε να «μείνει συνεπής στο επαγγελματικό παρελθόν του». Μιλώντας για την τωρινή σύνθεση της κριτικής επιτροπής του talent show δήλωσε πως «αποτελείται από μια γελοία επιτροπή. Ο Καπετανίδης και ο Κοντόπουλος είναι φίλοι μου. Την άλλη την ξινή δεν την ξέρω.. τη Χατζηδάκη... πώς τη λένε; Είναι μία αηδία. Είναι ντροπή να υπάρχει αυτό το show! Και έκαναν μεγάλη μαλακία που άφησαν τον Καρβέλα να φύγει. Αυτός θα το έσωζε».

Για τη συμμετοχή του Γιάννη Λάτσιου στο «Dancing with the stars», ο Ηλίας δήλωσε: «Μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί εκμεταλλεύεται όλη αυτή τη δημοσιότητα προς όφελος του καναλιού που δουλεύει. Και είναι και πάρα πολύ καλός. Όπως και ο Φωκάς».

Τέλος, μιλώντας για την Τζούλια και το ροζ DVD της, μετά μάλιστα και την προσωπική σχέση των δυο τους στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα, ο ίδιος λέει πως «δεν ένιωσα καμία έκπληξη με το DVD. (...) Το επικροτώ. Εγώ κρίνω αυτούς που κρίνουν. Το είδε η μισή Ελλάδα, τον "έπαιξε" η άλλη μισή και μετά τη βρίζουν όλοι — αυτό το βρίσκω ανέντιμο και υποκριτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου