Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Το συμβόλαιο της Τζούλιας για το πορνό dvd!


Ποιες 150.000 ευρώ;;; Μούφα το ποσό που είχε διαρρεύσει για την περιβόητη αμοιβή της Τζούλιας για το καυτό dvdπου κρεμάστηκε στα περίπτερα!!!



Το πραγματικό ποσό απέχει πολύ από αυτό και έχει πολλά μηδενικά!!!! Μιλάμε με αποδείξεις έτσι όχι αστεία! Το STAR εξασφάλισε αποκλειστικά το περίφημο συμβόλαιο της Τζούλιας με τη Σειρήνα και σας αποκαλύπτει κάθε λεπτομέρεια για την ερωτική… μπίζνα της ξανθιάς ύπαρξης.


Σιγά μην καθόταν η Τζούλια να… πίνει σαμπάνιες με τον Ίαν μόνο για 150.000 ευρώ. Αφού το είπε το κορίτσι, της είπε ο παραγωγός το ποσό κι αύτη μετά από πέντε λεπτά είπε το ναι!!!

Εντάξει δε θα σας κρατήσουμε άλλο σε αγωνία. Κρατηθείτε γιατί το ποσό είναι μεγάλο, πολύ μεγάλο!!! Η Τζούλια λοιπόν πήρε 1.000.000 ευρώ παρακαλώ, συν τα ποσοστά επί των πωλήσεων!!!

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!! Και ξεκούραστα… Για 45 λεπτά δουλειά, η αμοιβή είναι άκρως ικανοποιητική. Γι’ αυτό κι η Τζούλια γλυκάθηκε και θέλει κι άλλο dvd!!!

Ε, αν υπολογίσουμε ότι ήδη το dvd έχει πουλήσει 200.000 αντίτυπα, έχει εξασφαλιστεί το κορίτσι για την υπόλοιπη ζωή της και έχει εξασφαλίσει και τον Μένιο και το… τσιουάουα μη σας πω!!!!


Κι αν δεν μας πιστεύετε, δείτε και μόνοι σας τι λέει το συμβόλαιο της Τζούλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου