Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Έκλεψαν μέχρι και καλώδια από τις γραμμές του ΟΣΕ!!!


Ότι βρουν μπροστά τους κλέβουν πλέον οι θρασύτατοι κακοποιοί που αλωνίζουν την Αθήνα και εισβάλουν σε σπίτια και καταστήματα. Στην επαρχία ωστόσο τις τελευταίες ημέρες κάνει θραύση η κλοπή καλωδίων κίνησης από τις γραμμές του ΟΣΕ, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια των μεταφορών. Στην Βοιωτία, συγκεκριμένα, μόνο τις τελευταίες 48 ώρες στην περιοχή των Βαγίων ακινητοποιήθηκαν δύο αμαξοστοιχίες καθώς προσέκρουσαν σε καλώδια της γραμμής που κάποιοι ασυνείδητοι τα έκοψαν για να τα κλέψουν.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια, δύο νεαροί προσποιήθηκαν ότι ήθελαν να βάλουν βενζίνη στην μηχανή τους αλλά όταν τους πλησίασε ο ανυποψίαστος υπάλληλος, έβγαλαν πιστόλι, τον οδήγησαν μέσα στο πρατήριο και άρπαξαν από το ταμείο κάτι παραπάνω από 3.000 ευρώ. Κάπου τόσα ήταν και τα χρήματα συνολικά από δύο ληστείες που έγιναν σε σούπερ μάρκετ στις 8.00 το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και στον Άγιο Δημήτριο.

Τα ξημερώματα στην οδό Σίφνου στην Αθήνα μια νεαρή γυναίκα που επέστρεφε στο σπίτι της δέχθηκε την βάναυση επίθεση τριών νεαρών. Οι δράστες την χτύπησαν και άρπαξαν την τσάντα της που περιείχε ελάχιστα χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Οι ληστές το έβαλαν στα πόδια αλλά η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τέσσερις ήταν οι δράστες της ληστείας που έγινε και στην περιοχή της Σταμάτας. Οπλισμένοι με πιστόλια οι κακοποιοί επιτέθηκαν σε έναν περαστικό, τον χτύπησαν και άρπαξαν το πορτοφόλι του, που δυστυχώς για αυτούς ήταν εντελώς άδειο.

Δεν λείπουν όμως και τα ευτράπελα όπως αυτό που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ίλιον με πρωταγωνιστές τέσσερις διαρρήκτες. Αθόρυβα μπήκαν σε δυόροφη μονοκατοικία, έψαξαν αρκετά αλλά δεν βρήκαν χρήματα και έτσι αποφάσισαν να ξυπνήσουν τον ιδιοκτήτη για να δώσει λύση. Απειλώντας τον με όπλο του ζήτησαν να αποκαλύψει που είχε κρυμμένα τα μετρητά. Δεν υπήρχε όμως ούτε ευρώ μέσα στο σπίτι και έτσι αποφάσισαν να φύγουν αρπάζοντας το ρολόι του ιδιοκτήτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου