Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Η Άννα Βίσση για τη Τζούλια Αλεξανδράτου


Η Άννα Βίσση μίλησε για πρώτη φορά, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται για το ροζ dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Η σταρ του ελληνικού τραγουδιού με μία φράση τοποθετήθηκε για το θέμα που έχει συζητηθεί όσο τίποτα το τελευταίο διάστημα, λέγοντας απλά: «παγκόσμια παρακμή».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και είπε ότι τα δύσκολα φαίνεται να έχουν περάσει αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του πατέρα της: "Είναι σταθερός και εκτός κινδύνου. Πήγαμε μαζί με την Νίκη να συμπαρασταθούμε στην μητέρα μου και στον πατέρα μου κι ελπίζουμε να πάει ακόμα καλύτερα".

Σε ερώτηση για την ακύρωση της παρουσίας στις 13 Απριλίου στα βραβεία για τις Γυναίκες της χρονιάς του περιοδικού Madame Figaro στην Κύπρο, είπε δεν είναι σε ψυχολογική θέση να παρευρεθεί, καθώς ο χαμός του αγαπημένου της φίλου Άντη Χατζηκωστή είναι ακόμα πρόσφατος.

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι η Βίσση μπήκε για λίγο και στον ρόλο του δημοσιογάφου, κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε για τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Πήρε λοιπόν το μικρόφωνο και άρχισε να κάνει ερωτήσεις στους θαυμαστές και τις θαυμάστριές της, που είχαν συγκεντρωθεί εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου