Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Π. Ψωμιάδης: «Αϊ στο διάολο όλοι»!!!


Ζοχαδιασμένος ξύπνησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που μας… διαολόστειλε όλους πρωί – πρωί μέσω της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη!!!

Όπως το ακούτε! Τα «πήρε» σε κάποια φάση, όπως συνηθίζει και εκεί που περιμέναμε ένα ξέσπασμα σαν όλα τα άλλα, αρχίζει να «ανεβάζει στροφές», ώσπου γκάζωσε και… ξέφυγε τελείως στέλνοντας στον διάολο όλα τα μέλη της παράταξης του!

Η κουβέντα ξεκίνησε από τις προτάσεις μελών της πρώην κυβέρνησης, για να αλλάξει η κατάσταση στην χώρα.

Αρχικά αναρωτήθηκε λοιπόν ο κ. Ψωμιάδης, γιατί τις προτάσεις που κάνουν τώρα (χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τον Πέτρο Δούκα) δεν τις εφάρμοζαν πέντε χρόνια νωρίτερα. Με αφορμή αυτό άρχισε, να λέει, να λέει, να λέει, ώσπου χτύπησε δυνατά το χέρι στο γραφείο του και άρχισε να ωρύεται!!!

«Όχι ρε, μιλήστε ελληνικά ρε. Μιλήστε για το συμφέρον της Ελλάδας ρε. Αϊ στο διάολο όλοι. Κουράστηκα δηλαδή να απολογούμαι και για τη ΝΔ. Ελάτε περπατήστε την κοινωνία. Φτάνει το παραμύθι»!

Δεν σταμάτησε όμως εδώ! Αφού χτύπησε πέντε, έξι φορές το χέρι στο τραπέζι και έγινε κατακόκκινος σαν το παντζάρι από τον θυμό του ανακοίνωσε πως: «Δεν θέλω να με ξαναβγάλετε στην τηλεόραση. Κουράστηκα πια»!

Μην μας το κάνετε αυτό κ. Νομάρχα μας!! Που θα βρούμε άλλο «Ζορό», να υπερασπίζεται τους αδυνάτους με αυτόν τον αυθεντικό – πάνω από όλα- και λαϊκό (ή λαϊκίστικο) τρόπο;;;

Να μην σχολιάσουμε, δε, την στάση του Γιώργου Παπαδάκη σε όλα αυτά. Απτόητος! Δεν του είπε απολύτως τίποτα, για να σταματήσει να εκφράζεται έτσι, ενώ γέλαγε κάτω από τα μουστάκια του!!!

Δείτε το στιγμιότυπο από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αλλά κρατήστε μια απόσταση από την οθόνη, μην… τρομάξετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου