Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Νέα χυλόπιτα για την Τζένιφερ Άνιστον;


Αγκαλιά με μια σεξι γαλλίδα παρουσιάστρια στους δρόμους του Παρισιού συνέλαβαν οι κάμερες τον ηθοποιό Τζέραρντ Μπάτλερ, που οι φήμες τον ήθελαν στην αγκαλιά της Τζένιφερ Ανιστον. Βέβαια, η Τζένιφερ και ο Τζεραρντ ποτέ δεν μας είπαν ευθέως ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους, αλλά στις πρεμιέρες της ταινίας τους «Bounty Hunter» οι διαχυτικότητες... περίσσευαν.

Τώρα ο φακός συνέλαβε τον σκωτσέζο γόη σε τρυφερά τετατέτ με μελαχροινή γαλλίδα παρουσιάστρια στο Παρίσι. Την πόλη οπου πριν απο λιγες ημέρες βρισκόταν με την Τζενιφερ για άλλη μια πρεμιέρα.

Τότε ήταν που ο κινηματογραφικός «Λεωνίδας» γνώρισε την εκρηκτική 29χρονη Λορι Κλόεβα, σε συνέντευξη. Και έπεσε ξερός. Μολις τελείωσαν οι υποχρεώσεις του με τις πρεμιέρες στη Μαδρίτη και το Βερολίνο, αφησε την Τζενιφερ στα κρύα του λουτρού και ξαναγύρισε στο Παρίσι, όπου άρχισε τις περιηγήσεις στο Λουβρο και τα περίφημα παρισινά καφέ χέρι-χέρι με την τηλεπαρουσιάστρια.

Όλα αυτά σημαίνουν δυο πράγματα: Ή ότι η όλη φημολογία περί ειδυλλίου ανάμεσα στη Τζενιφερ και τον Τζέραρντ ήταν απλώς ενα καλοστημένο διαφημιστικό τρικ για τη νέα τους ταινία και οι δυο τους ειναι απλώς κολλητοί, όπως άλλωστε δήλωσε μόλις πρόσφατα ο Τζέραρντ.... ή φυσικά ότι η Τζενιφερ απέκτησε αλλον ενα αποτυχημένο έρωτα στο ενεργητικό της και πληγωμένη καρδιά για μια ακόμη φορά.

Όχι βέβαια ότι ο Τζέραντ δεν ειναι γνωστός λάτρης του ωραίου φίλου, αλλά είπαμε μήπως με τη Τζενιφερ υπήρξε κάτι πιό σοβαρό. Γιατί κι αυτο το κορίτσι, μετά τον Μπραντ Πιτ δεν εχει στεριώσει σε δεσμό. Παρόλα αυτά πάντως, η 40χρονη σταρ εθεάθη στο Λος Αντζελες σε καταπληκτικη φόρμα και τώρα ετοιμάζει τη νέα της ταινία, μια ρομαντικη κωμωδία με τον Ανταμ Σάντλερ. Έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά, βλέπετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου